Bij het gebruiken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Aanvaard
NL
FR
EN
DE
ES
Over Beldessert
Producten
Inspiratie
Contact
Inspiratie
Moelleux
Framboosmoelleux met carpaccio van ananas
4 personen – 20min + 12uur
4 framboosmoelleux
½ ananas
3 dl suikerwater (190 gr suiker+ 130 gr water)
2,5 dl zoete witte wijn
2 steranijs
1 vanillestok
1 kaneelstokje
sap van 1 sinaasappel
sap van 1 limoen
Snij de ananas in flinterdunnne plakjes.
Meng alle overige ingrediënten en breng aan de kook.
Giet de warme marinade over de ananas, dek af en plaats in de koeling voor 12uur.
Verwarm de moelleux volgens de instructies op de verpakking.
Haal de ananas uit de marinade en dresseer op het bord samen met de moelleux.
Garneer nog met wat framboosjes en besprenkel met wat ananasmarinade.