inspiratie moelleux
framboosmoelleux ananas

Framboosmoelleux met carpaccio van ananas

4 personen – 20min + 12uur

  • 4 framboosmoelleux
  • ½ ananas
  • 3 dl suikerwater (190 gr suiker+ 130 gr water)
  • 2,5 dl zoete witte wijn
  • 2 steranijs
  • 1 vanillestok
  • 1 kaneelstokje
  • sap van 1 sinaasappel
  • sap van 1 limoen
  1. Snij de ananas in flinterdunnne plakjes.
  2. Meng alle overige ingrediënten en breng aan de kook.
  3. Giet de warme marinade over de ananas, dek af en plaats in de koeling voor 12uur.
  4. Verwarm de moelleux volgens de instructies op de verpakking.
  5. Haal de ananas uit de marinade en dresseer op het bord samen met de moelleux.
  6. Garneer nog met wat framboosjes en besprenkel met wat ananasmarinade.