Bij het gebruiken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Aanvaard
NL
FR
EN
DE
ES
Over Beldessert
Producten
Inspiratie
Contact
Inspiratie
Tartelette
Tartelette met gekaramelliseerde appel
en brunoise van aardbei
4 personen – 10min
1 doos gemengde mini-tartelettes
8 aardbeien
1 granny smith appel
3 el suiker
sap van ½ limoen
3 blaadjes munt
10 gr boter
2 el amandelschilfers
Haal de taartjes uit de diepvries en laat ontdooien.
Snij de aardbeien in kleine stukjes, strooi er 2 el suiker over en wat limoensap.
Hak de munt fijn en voeg toe.
Schil de appel, snij in kleine blokjes.
Smelt boter, doe de appelblokjes bij en bestrooi met suiker, laat kort bakken.
Rooster de amandelschilfers in een koekenpan zonder vetstof tot die goudbruin zijn.
Voeg de schilfers bij de appel.
Serveer het fruit in kleine potjes bij de taartjes.
Je kan ook nog ander fruit serveren volgens seizoen.