Heerlijk, smeuïg roomijs en frisse sorbets: die maken we sinds 1995 eigenhandig bij Galana. En nu, 25 jaar later, kunt u als klant reeds kiezen uit meer dan vijftig verschillende smaken! Natuurlijk gebruiken we voor al die smaken uitsluitend de beste ingrediënten: zo worden al onze sorbets gemaakt met écht fruit, het vanille-ijs met echte vanille uit Madagascar en voor het cuberdonijs gebruiken we alleen de echte, Gentse neusjes. Kortom: kwaliteitsvol roomijs vol liefde en vakmanschap!

Pagotini Timeline

Missie en waarden

We streven er bij Galana iedere dag naar om een gerespecteerd leverancier te zijn van hoogkwalitatieve producten. We gaan voor niets minder dan de onverdeelde tevredenheid van al onze klanten en het gevoel trots te kunnen zijn op ons gamma.
Galana zet zich dagelijks in om de productie van haar desserts en haar roomijs zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Dat doen we door te investeren in de nieuwste technologieën, maar ook door te ijveren voor allerlei ecologische initiatieven.

??

Bij Galana wordt het afvalwater gezuiverd dat vrijkomt bij de productie

??

We gebruiken enkel de beste, natuurlijke ingrediënten. Ons doel is om heerlijke desserts te creëren onder een clean label

??

Hoewel we met traditionele ingrediënten werken, heeft Galana hoogtechnologische productielijnen

??

Iedere cruciale stap in ons productieproces wordt gemeten en gedocumenteerd. Dat laat ons toe om de hoogste standaarden na te leven

Als familiebedrijf dragen we, net als u, toegankelijkheid en een open communicatie hoog in het vaandel. We weten hoe belangrijk het is om uw eigen identiteit te kunnen uitdrukken. Al onze producten kunnen dus gepersonaliseerd worden op maat van uw bedrijf of van uw eigen chefs. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Certificaten

IFS logo

Claims

Rainforest Logo

De cacao die we gebruiken, wordt in eerlijke omstandigheden gewonnen en met een minimale impact op het leefmilieu.

Fairtrade

Staat garant voor eerlijke handel met de landbouwers in het Zuiden.

Egg

De eieren die we gebruiken voor onze desserts, zijn afkomstig van vrije uitloop of zijn scharreleieren.

Melk

De verse melk die we gebruiken voor ons roomijs draagt het label van Marguerite Happy Cow. Dat betekent: melk afkomstig uit de lokale keten, gebaseerd op respect voor mens en dier.

RSPO

License number: 4-1015-18-100-00

Lobbyt voor het verminderen van ontbossing en het behoud van biodiversiteit.
Check our progress at www.rspo.org/members/7100

Belgian flag

We werken enkel met de fijnste chocolade die bovendien 100% Belgisch is.

Klanten

Wereldkaart
Retail

Retail

Foodservice

Foodservice

Cash & Carry

Cash & Carry

Take away/order-in

Take away/order-in

Contacteer ons

Velden met een * zijn verplicht.
Door te klikken op 'versturen', gaat u akkoord met ons privacybeleid.