Beurzen

Horecatel


Al meer dan 50 jaar positioneert Horecatel zich als de belangrijkste B2B-beurs voor professionals in de horeca en gastronomie in Franstalig België.

In de gangpaden worden producten, materialen en professionele diensten aangeboden door maar liefst 420 exposanten. Of u nu eigenaar bent van een restaurant, een cafetaria, een friturist, een cateraar, een slager, een chef-kok ... u vindt oplossingen aangepast aan uw activiteitenprofiel.

Laat je verrassen door de innovatieve smaken van de gastronomie tijdens de vele culinaire demonstraties bedacht door de grootste chefs of wedstrijden met de talenten van morgen.

Wij verwelkomen u in Marche-En-Famenne!
Tot dan!

Internorga


Wie zegt dat succes niet kan worden gepland? Al tientallen jaren creëert de INTERNORGA als de toonaangevende vakbeurs voor de gehele out-of-home-markt de ideale omstandigheden voor succesvol ondernemerschap. Onder het motto "Moving forward", willen we onze naam waarmaken als de bron voor trends en visionaire concepten in het komende jaar.

Beslissers van over de hele wereld ontmoeten elkaar in de levendige INTERNORGA-metropool Hamburg van 13 tot 17 maart 2020 (de vijf belangrijkste dagen van het jaar). Merken, ondernemers en bedrijven presenteren zichzelf aan bijna 100.000 bezoekers in een unieke omgeving en geven de komende jaren vorm met hun ideeën, producten en processen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Tavola


Delicatessen en hoge kwaliteit maken van Tavola een absoluut topevent.
Tavola is een vakbeurs als geen andere. Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks. Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke kwaliteitsproducten.

Door haar uitzonderlijke productbeleving en uitgesproken aandacht voor nieuwe producten, is Tavola telkens opnieuw een topevenement voor de community van de food retail, speciaalzaken en cateringorganisaties. Dit maakt van Tavola één van de mooiste, meest kwalitatieve foodbeurzen van Europa.

Bezoek ons op onze stand en ontdek onze nieuwe producten!

Gastronord


De belangrijkste ontmoetingsplaats van Noord-Europa voor de HoReCa-industrie.

Geïnteresseerde bezoekers uit de hele voedingsmiddelen- en drankenindustrie bezoeken GastroNord om inspiratie en kennis op te doen en om experts te raadplegen en interessante producten te vinden. Exposerende bedrijven bieden aan, verkopen en demonstreren hun producten en diensten.

Bezoek ons van woensdag 31/03 tot vrijdag 02/04.

Alimentaria


Alimentaria is de grootste sectorgroep in 10 shows.
Als een toonaangevende beurs anticipeert Alimentaria op trends en ziet het zakelijke kansen. In deze editie vermenigvuldigt Alimentaria zijn aanbod om de activiteiten van elke sector te stimuleren en transversale synergieën te vergemakkelijken.
Naast een commercieel platform toont Alimentaria zijn nauwe relatie met de toeristische sector en de voedingsindustrie, waarbij het waarde hecht aan gastronomie, innovatie en trends door middel van een breed scala aan activiteiten.

PLMA


Al meer dan dertig jaar brengt PLMA's jaarlijkse 'World of Private Label'-internationale handelsbeurs retailers samen met producenten om hen te helpen nieuwe producten te vinden, nieuwe contacten te leggen en nieuwe ideeën te ontdekken die hun private label-programma's helpen slagen en groeien.

Vandaag is de behoefte aan nieuwe producten, contacten en ideeën nog nooit zo groot geweest. Het marktaandeel van private labels staat op zijn hoogst. De toekomst belooft nog meer private label naarmate retailers internationaal uitbreiden en een grotere rol spelen in de marketing van zichzelf en de producten die ze verkopen.

De internationale handelsbeurs “World of Private Label” 2020 van PLMA zal worden gehouden in het RAI Exhibition Centre in Amsterdam, en zal meer dan 2.700 exposerende bedrijven presenteren, waaronder bijna 60 nationale en regionale paviljoenen. De showvloer is verdeeld in afzonderlijke food- en non-foodhallen om bezoekers te helpen het meeste uit hun tijd te halen.

BBB


More Horeca Success.
Food. Drinks. Non Food. Ontmoeten. Expertise delen. Business doen. Proeverijen. Masterclasses. Workshops. Innovaties. Beleving. Culinaire prestaties (showcases/demonstraties) van internationale (sterren) chefs. Voor gedreven ondernemers en leveranciers. 2020 is hét jaar van de 65e editie. Daarom extra bijzonder. Voor iedereen. Met Folie Culinaire als exclusief neusje van de zalm. En Trendsetter platform Folie à Deux als nieuwkomer. Inspiratie voor More Horeca Success.