BE MY VALENTINE?

"Chocolate is always a good idea!"

Benodigdheden:
- 1 lange band chocolade (Pagotini)
- Cassis sorbet (Pagotini)
- Witte chocolademousse (Pagotini)
- Bruine chocolademousse (Pagotini)
- Cornflakes
- Fondantchocolade
- (Eetbare) bloemetjes
- 450g frambozen
- 2 el citroensap
- 330g poedersuiker
- 120g water/rode wijn of rode wijn
- 200g griessuiker
- Knijpfles

Voorbereiding:
1) Haal de diepgevroren lange band uit de diepvriezer en laat vier uur in de koelkast of twee uur op kamertemperatuur ontdooien. Snijd er op voorhand al de gewenste vorm en portie uit.
2) Om chocoladebodem cornflakes te maken, laat je fondantchocolade tempereren. Laat chocolade smelten to 45°C, met chocoladestukjes even laten afkoelen tot 31°C). Meng met cornflakes. Knip stroken bubble wrap plastic uit. Strijk het chocolademengsel uit over de plastic stroken. Laat uitharden.
3) Maak heerlijke frambozencoulis door 400g frambozen met 2 el citroensap, 150g poedersuiker en 120g water/rode wijn of rode wijn in een kookpot te mengen. Laat dit mengsel even doorkoken. Daarna even mixen en laten afkoelen. Giet de coulis in een knijpfles.

Decoratie:
1) Vul een eetlepel met frambozencoulis. Spetter deze met een slaande beweging op de rechterkant van het bord.
2) Decoreer de linkerkant van het bord afwisselend met bolletjes witte en bruine chocolademousse. Plaats er wat bloemetjes en bruine chocolade cornflakes tussen.
3) Neem de cassis sorbet en maak quenelles. Plaats de quenelles op de frambozencoulis.