LOVE IS IN THE AIR

Dit bord straalt romantiek uit!

Benodigdheden:
- 1 New Yorker Cheesecake (Beldessert)
- 3 Mini chocolade moelleux (Beldessert)
- (Eetbare) bloemetjes
- Atsina cress
- 450g frambozen
- 2 el citroensap
- 330g poedersuiker
- 120g water/rode wijn of rode wijn
- 200g griessuiker
- Knijpfles
- Platendraaier (optioneel)

Voorbereiding:
1) Haal de diepgevroren cheesecake uit het cupje en laat twee uur vóór serveren in de koelkast ontdooien. Indien je de mini moelleux koud wenst te serveren, kan je deze ook uit het cupje halen en in de koelkast plaatsen.
2) Maak hartvormige meringue door 200g eiwit en 200g griessuiker op te kloppen. Meng er 180g poedersuiker onder met een spatel. Verwarm de oven voor op 90°C en maak hartjesvormen op een bakplaat met bakpapier. Laat 120 minuten bakken.
3) Maak heerlijke frambozencoulis door 400g frambozen met 2 el citroensap, 150g poedersuiker en 120g water/rode wijn of rode wijn in een kookpot te mengen. Laat dit mengsel even doorkoken. Daarna even mixen en laten afkoelen. Giet de coulis in een knijpfles.

Decoratie:
1) Plaats een bord op de platendraaier. Leg de New Yorker cheesecake in het midden. Zet de platendraaier aan.
2) Neem de knijpfles met de frambozencoulis. Start dichtbij de cheesecake en werk naar buiten zodat er een mooie spiraal frambozencoulis over het hele bord verschijnt. Zet de platendraaier af. Indien u zonder platendraaier werkt, kunt u ook manueel de spiraal tekenen.
3) Leg drie meringue-hartjes in een driehoek rond de cheesecake op de frambozencoulis
4) Haal de diepgevroren minimoelleux uit het cupje en warm deze gedurende 20-25 seconden op in de microgolf (800/900W) of in een voorverwarmde oven (7 min. op 200°C) . Plaats deze (of de ontdooide, indien koud geserveerd) tussen de meringue-hartjes.
5) Leg enkele frambozen op de cheesecake.
6) Werk af met wat poedersuiker over de frambozen, wat bloemetjes bij de meringue-hartjes en atsina cress op de mini moelleux