WE LOVE YOU ‘BERRY’ MUCH

L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V is very very extraordinary
E is even more than anyone that you adore

Benodigdheden:
- 1 lange band framboos (Pagotini)
- Witte chocolademousse (Pagotini)
- Bruine chocolademousse (Pagotini)
- Witte chocolade
- Rice crispies
- (Eetbare) bloemetjes
- 450g frambozen
- 2 el citroensap
- 330g poedersuiker
- 120g water/rode wijn of rode wijn
- 200g griessuiker
- Knijpfles
- Platendraaier (optioneel)

Voorbereiding:
1) Haal de diepgevroren lange band uit de diepvriezer en laat vier uur in de koelkast of twee uur op kamertemperatuur ontdooien. Snijd er op voorhand al de gewenste vorm en portie uit.
2) Om het chocoladehart te maken, laat je witte chocolade tempereren: smelt de witte chocolade tot 44°C, met chocoladestukjes laat je het afkoelen tot 28°C. Meng er de ricecrispies door. Knip hartjes uit bubblewrap plastic en strijk de chocolade hierover uit. Laat uitharden.
3) Maak heerlijke frambozencoulis door 400g frambozen met 2 el citroensap, 150g poedersuiker en 120g water/rode wijn of rode wijn in een kookpot te mengen. Laat dit mengsel even doorkoken. Daarna even mixen en laten afkoelen. Giet de coulis in een knijpfles.

Decoratie:
1) Plaats een bord op de platendraaier en zet de platendraaier aan.
2) Neem de knijpfles met de frambozencoulis en laat enkele druppels op het bord vallen. Zet de platendraaier af. Indien je zonder platendraaier werkt, kan je ook manueel enkele druppels laten vallen.
3) Leg een crispy chocoladenhart op de rechterzijde van het bord. Decoreer links ervan afwisselend met witte en bruine chocolademousse bolletjes. Plaats er wat bloemetjes tussen.
4) Strooi wat poedersuiker over het bord.
5) Plaats drie sneetjes lange band op de linkerzijde van het bord.