Over ons

Wij, Galana NV, zijn een familiebedrijf dat zich richt op de import en export van diepvriesproducten van en naar alle hoeken van de wereld. In 1995 zijn we gestart met de productie van roomijs en sorbet als diversificatie van de activiteiten in frozen food onder de merknaam ‘Pagotini’. Sinds het najaar van 2014 is ‘Beldessert’ ons huismerk van gebakken desserts met een artisanale smaak.

De passie van onze meester-patissiers, de beste ingrediënten en het streven naar perfectie zijn de sleutels tot ons succes. Onze producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen. Bovendien stammen de recepten uit de traditionele Bourgondische keuken. Dit alles zorgt ervoor dat onze roomijs en onze sorbets door fijnproevers als een hoogwaardig product geprezen worden en dat Pagotini een uitmuntend professioneel merk is ten behoeve van de chefs.

De volledige productiecyclus is georganiseerd volgens de strengste normen. Als resultaat van het voortdurende streven naar kwaliteit, behaalden we het label van IFS (International Food Standard).

www.galana.be

We streven de principes na van de ETI base code.

Natuurlijke ingrediënten

De beste ingrediënten zorgen voor de beste producten. Daarom gebruiken wij enkel eerlijke ingrediënten: geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen en geen palmolie.
Natuurlijke ingrediënten
Personal touch

Personal touch

Als familiebedrijf weten we dat vlotte communicatie belangrijk is. We houden graag contact met u! Ook weten we dat u net als ons een eigen stempel wil drukken. Uw chef kan onze producten nog met zijn eigen creativiteit stylen en leuke combinaties maken.

Traditioneel vakmanschap

Onze recepten komen uit de traditionele keuken en werden door onze patissiers in een modern jasje gestoken. Hierdoor zijn ze een waar genot voor de fijnproever en vormen ze een uitstekend professioneel merk voor de chef!
Traditioneel vakmanschap
Vernieuwende productielijn

Vernieuwende productielijn

Onze hoogtechnologische productielijn laat ons toe om de ambachtelijke en traditionele elementen in onze recepten te behouden. Onze patissiers volgen het productieproces van dichtbij op, om onze alom bekende kwaliteit te garanderen.